Filtruoti pagal

Tipas

Rekomenduojamas amžius

Kaina

  • 4,00 € - 25,00 €

Prekės ženklas

Stalo žaidimai

Aktyvūs filtrai

Mmagnetinis šeimos žaidimas, Iššūkis, 5+

Mesk iššūkį savo draugams ar visai šeimai! Žirgas, raketa ar princesė? Žaidėjai atsitiktine tvarka renkasi iššūkį. Kuris greičiausiai iš geltonų ir juodų magnetukų atkurs matytą kortelėje vaizdą?! Turėsite būti pastabūs, mąstyti logiškai ir veikti greitai! Rekomenduojama vaikams nuo 5+ Žaislas...

Kaina 17,39 €

Žaidimo "Aukso karštinė" papildymas

Žaidimo "Aukso karštinė" PAPILDYMAS - tapk tikru laukinių Vakarų aukso ieškotoju! Ar žinote iš kur atsiranda auksas? Girdėjome įvairių atsakymų: iš aukso parduotuvės, auksiniai dantukai ir pan.  :) Šis žaidimas leis Jums patiems pasijusti Amerikos laukinių Vakarų aukso ieškotojais.

Kaina 5,90 €
  • Išparduota

Žaidimas "Aukso karštinė" su tikru auksu

Žaidimas "Aukso karštinė" - tapk tikru laukinių Vakarų aukso ieškotoju! Ar žinote iš kur atsiranda auksas? Girdėjome įvairių atsakymų: iš aukso parduotuvės, auksiniai dantukai ir pan.  :) Šis žaidimas leis Jums patiems pasijusti Amerikos laukinių Vakarų aukso ieškotojais.

Kaina 11,89 €

Lavinantis žaidimas "Slova" (Rusų kalba), 3+

Lavinantis stalo žaidimas „Žodžiai“ (Rusų kalba) – tai žaidimas, kurį gali žaisti tiek ikimokyklinukai, kuriems tai yra gera priemonė mokytis, skaityti ir rašyti, tiek mokyklinio amžiaus vaikai bei suaugusieji, kurie gali iš pasirinktų raidžių kortelių dėlioti žodžius kaip kryžiažodį.

Kaina 14,80 €

Lavinantis stalo žaidimas „Žodžiai“

Lavinantis stalo žaidimas „Žodžiai“ – tai žaidimas, kurį gali žaisti tiek ikimokyklinukai, kuriems tai yra gera priemonė mokytis, skaityti ir rašyti, tiek mokyklinio amžiaus vaikai bei suaugusieji, kurie gali iš pasirinktų raidžių kortelių dėlioti žodžius kaip kryžiažodį.

Kaina 24,89 €